Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Anastasiya Kvitko on muodokas venäläinen kaunotar

Lisätty 03.02.2016

Anastasiya Kvitko on Yhdysvaltoihin asettunut venäläinen nainen

Anastasiya Kvitko on venäläistaustainen Yhdysvaltoihin asumaan asettunut muodokkaasta vartalostaan ja viettelevistä kuvistaan Instagramissa tunnetuksi tullut nainen. Muodokkaan vartalonsa ja viettelevien Instagram kuvien perusteella häntä voisi luonnehtia myös fitness- kaunottareksi tai venäläiseksi versioiksi Kim Kardashianista sillä erotuksella, että Anastasiya Kvitkon Instagram kuvat ovat monin verroin viettelevämpiä, kuin Kim Kardashianin. Ansatasiya Kvitko on myös ainakin toistaiseksi pysytelly suurelta yleisöltä tuntemattomana eikä hänestä kirjoiteta ainakaan tätä kirjoitusta tehtäessä juorulehtien palstoilla kuten Kim Kardashianista.

 

Anastasiya Kvitko tarjoaa seuraajilleen silmänruokaa

Anastasiya Kvitkon Instagram tili pursuaa toinen toistaan viettelevämpiä kuvia. Hän tekee seuraajilleen myös kaikinpuolin silmiä miellyttäviä videoita. Hänen kuvansa ja videonsa varmasti koettelevat jossain määrin Instagramin yhteisö- ja sisältösääntöjä, mutta ovat kuitenkin pysyneet hyvän maun rajoissa.

Anastasiya Kvitkon Instagram tilillä on tätä kirjoitusta kirjoitettaessa 1,9 miljoonaa seuraajaa. Seuraajien määrä ei kuitenkaan kerro koko totuutta Instagram mallin suosiosta, sillä Instagram seuraajiahan voi tunnetusti ostaa. Instagram ja muut sosiaalisen median palveluita tarjoavat yritykset taistelevatkin jatkuvasti valeseuraajatilejä vastaan, eikä olekaan syytä epäillä, etteikö Anastasiya Kvitkon lähes kaksi miljoonaa seuraajaa olisi aitoja.

Varmin merkki Instagram mallin suosiosta ovat kuitenkin lukuisat mallille omistetut fanitilit ja joskus jopa hieman omituiset imitaatio- tai kopiotilit, jotka imitoivat ja jakavat uudelleen mallin kuvia. Näiden tilien ylläpitäjät usein esittävät vakuuttavastikin tilin olevan mallin virallinen tili. Kuten kaikilla suosituilla Instagram malleilla, myös Anastasiya Kvitkolla on lukuisia fani- ja imitaatiotilejä.

Toki on myös mahdollista, että malli itse ylläpitää muutamia eri tilejä. Yleensä kaikilla sosiaalisen median tosissaan ottavilla ja sosiaalisen median sisältösääntöjä koettelevilla malleilla on ns. back up- tili. Varatilejä pidetään siltä varalta, jos varsinainen tili hakkeroidaan tai suljetaan sosiaaliseen mediaan sopimattoman materiaalin vuoksi.

 

Katso Anastasiya Kvitkon herkullinen video alla (katsottavissa, mikäli sitä ei ole poistettu Instagramin tai tilin ylläpitäjän toimesta)

 

Haluatko tutustua kauniisiin ja muodokkaisiin suomalaista miestä arvostaviin ulkomaalaisiin naisiin?

Ota ensimmäiset askeleet kohti onnellisempaa elämää kenties aurinkoisilla rannoilla ja valitse sinulle parhaiten soveltuva kansainvälinen deittiyhteisö klikkaamalla alla olevia linkkejä.

 

 

Markkinoiden parhaat lainat ja kulutusluotot

Parhaatlainat.fi

 

 

 

OLE MUKANA MIESASIA