Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Dating Buddies - deittikavereita mistä päin maailmaa tahansa

Lisätty 06.11.2018

Dating Buddies on Dating Factory nimisen yhtiön ylläpitämä deittisivusto, jota yhtiö itse tykkää kutsua deittisivuston sijaan deittiyhteisöksi. Tavallaan deittiyhteisö kuvaakin Dating Buddies sivustoa paremmin, sillä Dating Buddiesin jäsenet viihtyvät yleensä sivustolla pitkään ja etsivät sivustolla monenlaista romanttista kivaa sekä rakkautta ja myös parisuhdetta. Deittiyhteisön luonteeseen kuuluu se, että jäsenet sen sijaan että kumppanin löydettyään poistuisivat yhteisöstä, pysyvät usein yhteisön jäseninä ja jatkavat yhä uusien kumppaneiden hakua. Tästä syystä Dating Buddies deittiyhteisönä soveltuukin parhaiten kaikenlaiseen romanttiseen seuranhakuun ennemmin kuin vakavan parisuhteen etsimiseen. Sanomattakin on toki selvää, että romanttisissa kohtaamisissa syntyy usein rakkautta, joka voi johtaa helposti myös parisuhteeseen. Joten tässä mielessä Dating Buddiesista voi myös löytää parisuhteen ja pidempiaikaisen kumppanin, jos se täydellinen oikea osuu kohdalle.

Katso jo vaikka heti tästä Dating Buddies.

Dating Buddies on maailmanlaajuisesti yksi suurimmista deittiyhteisöistä, joskin ollut Suomessa ja pohjoismaissa vielä vähemmän tunnettu. Erityisen paljon jäseniä Dating Buddies sivustolla on Euroopassa ja Amerikassa. Suomalaisia tai Suomeen sijaintinsa ilmoittavia profiileita sivustolta löytyy tuhatkunta. Hyvin moni Suomeen sijoittuvan naisen profiili vaikuttaa olevan aito, joskin hieman maksulliseen palveluun viittaava ilmoitus, mutta tällä ei periaatteessa ole väliä, jos itsellä on perimmäisenä tarkoituksena löytää helposti ja nopeasti kivaa romanttista seuraa.

Suomessa paikalliseen seuranhakuun käytettäväksi Dating Buddies soveltuu vain, jos hakee paikallista seuraa pääkaupunkiseudulta tai suuremmista kaupungeista. Suomen pikkupaikkakunnilta Dating Buddies sivustolla ei ole juurikaan ilmoituksia. Mutta kun nettideittailun luonteeseen kuuluu yleensä se, että treffit sovitaan jollekin julkiselle paikalle isomassa kaupungissa, josta sitten siirrytään eteenpäin, niin tässä mielessä ei ole mitään estettä hakea seuraa sivustolta, vaikka itse asuisikin pikkupaikkakunnalla, sillä melko varmasti muitakin sivustoja/sovelluksia käyttämällä joutuisi matkustamaan oman alueensa keskuskuntaan treffeille.

Ulkomailla tai ulkomailta seuraa etsiville Dating Buddies tarjoaa suuremman valikoiman seurustelukumppaneita. Vaikkakin suurin osa Dating Buddies yhteisön jäsenistä tuleekin Euroopasta ja Amerikasta, löytyy yhteisöstä myös paljon jäseniä mm. Kaakkois- ja Itä-Aasiasta, Japanista, Australiasta sekä Etelä-Amerikasta. Joten esimerkiksi Thaimaan tai Filippiinien matkaajan kannattaa katsoa Dating Buddiesin tarjonta, jos baaritytöt alkavat kyllästyttää. Nimittäin Dating Buddiesia käyttämällä voit paikallisten seuraahakevien naisten lisäksi tutustua muihin alueella oleskeleviin eurooppalaisiin tai amerikkalaisiin naisiin, jotka kaipaavat seuraa. Ja kukapa tietää, mihin suuntaan lomaromanssi villin brittinaisen tai viehättävän puolalaisen naisen kanssa elämän vie.

Dating Buddiesia voi yleisesti ottaen pitää luotettavana sivustona. Kaikki profiilit tarkistetaan ylläpidon toimesta jo liittymisvaiheessa ja ns. matalan elintason riskimaiden kohdalla seula on erittäin tarkka. Tästä syystä huijausyrityksiä ja muuta häiriökäyttäytymistä sivustolla esiintyy harvoin. Liittyminen sivustolle on ilmaista ja liittyessä täytettäviä tietoja on vain muutama; sukupuoli, kumpaa sukupuolta etsii ja sähköpostiosoite, joten sivustolle liittyminen ja tarjonnan katsastaminen on helppoa.

Itsessään kommunikointi sivustolla tapahtuu viestittelemällä ja chattailemalla. Sivustolta löytyy myös videochat ominaisuus, jonka käyttö tosin vaatii hieman enemmän rohkeutta, eikä kovinkaan moni ainakaan heti ensimmäisen viestin vaihdon jälkeen lähde videoyhteyteen. Tosin sivustolta löytyy jonkin verran sellaisia naisia, jotka tarjoavat videochat sessiota hyvinkin nopeasti. Tämä saattaa yleensä viitata jonkinlaiseen maksulliseen palveluun.

Kommunikointi jäsenten kesken on mahdollista vain jäsenmaksun maksaneiden kesken. Halvimmillaan viikkojäsenyyden saa muutamalla eurolla ja vuosijäsenyydestä joutuu maksamaan muutamia kymppejä, joten kalliiksi sivustoa ei voi sanoa. Tärkeintä jäsenyydessä on se, ettet maksa mitään viesti- tai kirjainkohtaista hintaa, vaan jäsenmaksun maksettuasi saat viestitellä ja chattailla niin monen kanssa ja niin paljon kuin haluat. Lisäksi voit sen oikean löydettyäsi siirtyä käyttämään muita viestintävälineitä esim. someen tai Whatsappiin ja sopia myös halutessasi treffit reaalimaailmaan. Jäsenmaksuun kannattaa suhtautua hyvällä mielellä, sillä jäsenmaksu osaltaan takaa sivuston luotettavuuden ja sen, että jäsenet ovat  korkeampilaatuisia ja liikkeellä enemmän tositarkoituksella, kuin ilmaissivustoilla ja -sovelluksissa, joissa löytyy paljon hämäriä seksiseuran etsijöitä ja muuten vaan outoja  tai joskus pelottaviakin tyyppejä.

Noin kolmannes sivuston jäsenistä on naisia ja kaksi kolmannesta miehiä, joka on hyvin tavanomainen sukupuolijakauma yleisillä deittisivustoilla. Dating Buddies tekee kuitenkin miesten seuranhakuun liittyvät haasteet helpommiksi verrattuna moniin muihin yleisiin deittisivustoihin ja -sovelluksiin tarjoamalla mahdollisuuden hakea seuraa kaikkialta maailmasta. Näin mies voi parantaa mahdollisuuksiaan löytää seuraa ja etenkin länsimaiden ulkopuolelta kotoisin olevien naisten silmissä länsimaalaiset  (ja siis myös suomalaiset) miehet ovat pariutumismarkkinoilla paremmassa asemassa kuin länsimaiden ulkopuolelta kotoisin olevat miehet.

Tämän lisäksi seuran löytämistä Dating Buddies sivustolla helpottaa se, että sivuston käyttäjäkuntaa ei ole 18 vuoden ikärajan lisäksi rajattu kauhean tarkasti ja yhteisöstä löytyy hyvin myös suoraviivaisempia ja  toinen toistaan ehdottelevampia naisten ilmoituksia. Ja vaikkakin maksullisten palveluiden tarjoaminen yhteisössä on kielletty, ei yhteisön ylläpitäjä ole lähtenyt karsimaan kuin pahimmat ylilyönnit, sillä ei ole kenenkään muun asia, mitä aikuiset ihmiset sopivat keskenään romanttisen kanssakäymisen ehdoista, kunhan vain noudatetaan asiallisia tapoja ja hienotunteisuutta eikä rikota lakia.

 

Siirry tästä katsomaan Dating Buddies sivuston tarjonta.

 

 

Voit myös katsoa lisää hyviä deittisivustoja täältä.

 

 

 

Markkinoiden parhaat lainat ja kulutusluotot

Parhaatlainat.fi

 

 

 

OLE MUKANA MIESASIA