Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Dolly Castro on seksikäs nicaragualainen fitness malli

Lisätty 02.03.2017

Dolly Castro on onnistunut yhdistämään mallin uran ja äitiyden

Dolly Castro on seksikäs nicaragualainen fitness malli, joka on syntynyt ja kasvanut Nicaraguassa ja myöhemmin muuttanut Floridaan, Miamiin rakentamaan uraansa. Alunperin Dolly Castro opiskeli lakia, mutta huomasi pian olevansa lahjakas malli. Siksipä hän päättikin lopettaa oikeustieteen opintonsa ja ryhtyi luomaan fitness tähden ja mallin uraa. Tänä päivänä Dolly Castro tunnetaan Bars & Branches fitnesstuotebrändin keulakuvana. Dolly Castrolla on myös miljoonia seuraajia Instagramissa.

Dolly Castro on sosiaalisen median kautta yhteydessä faneihinsa lähes taukoamatta. Tämän vuoksi Dolly Castroa voidaan pitää lähes täydellisenä esimerkkinä siitä, miten sosiaalisen median avulla voi luoda itselleen vahvan henkilöbrändin ja kasvattaa omaa markiina-arvoaan. Dolly Castroa voidaan lisäksi pitää yhtenä maailman seksikkäimmistä ja hyväkuntoisimmista naisista. Dolly Castron vartalo on viimeisen päälle trimmattu ja lihaksikas, mutta silti naisellisen pehmeä. Ennen kaikkea Dolly Castro on kuitenkin bisnes nainen ja äiti, joka on onnistunut lähes täydellisesti yhdistämään mallin uran ja äityden.

 

Dolly Castro haluaa inspiroida ja motivoida ihmisiä

Dolly Castro arvostaa fanejaan on mielellään yhteydessä faneihinsa sosiaalisen median kautta. Dolly Castro jakaa sosiaalisessa mediassa säännöllisesti mahtavia treenivideoita ja viehättäviä kuvia, joissa hänellä on päällään tyylikkäitä ja seksikkäitä asukokonaisuuksia. Dolly Castro tarjoaa myös treenivinkkejä naisille, jotka haluavat saavuttaa kiinteän keskivartalon sekä pyöreät ja lihaksikkaat pakarat.

Dolly Castron motto on, että "jos Dolly brändi auttaa edes yhtä ihmistä saavuttamaan haluamans, on hän silloin onnistunut juuri siinä tehtävässä, jota varten Dolly Castro on luotu." Tämä tarkoittaa siis, että Dolly Castro aidosti uskoo auttavansa ihmisä, ja että hänen mielestää jokaisen tulisi pyrkiä toteuttamaan oman elämänsä unelmat.

Dolly Castro on erittäin älykäs ja viehättävä nainen. Hänen omistautumisensa omalle tekemiselleen voi nähdä kaikessa, mihin hän ryhtyy. Näiden ominaisuuksiensa ansioista Dolly Castro on yksi kaikkien aikojen suosituimmista ja kuuluisimmista nicaragualaismalleista. Dolly Castro on onnistunut luomaan itselleen vahvan henkilöbrändin ja hän tietää, miten kasvattaa markkina-arvoaan käyttämällä hyväkseen naisellisuuttaan sekä seksikästä vartaloaan.

Insipiroidu Dolly Castron viehätysvoimasta ja tutustu hänen upeaan henkiöbrändiinsä. Voit seurata Dolly Castroa Instagramissa, josta löydät hänet käyttäjänimellä @missdollycastro

 

Alla olevalla Instagram videolla Dolly Castro inspiroi fanejaan esittelemällä timmiä vartaloaan

 

Haluatko tutustua suomalaista miestä etsiviin ulkomaalaisiin naisiin?

Monet ulkomaalaiset naiset etsivät rakkautta ja parisuhdetta erityisesti suomalaisen miehen kanssa. Pääset tutustumaan rakkautta etsiviin naisiin liittymällä Foreign Dating Forumille.

 

 

Markkinoiden parhaat lainat ja kulutusluotot

Parhaatlainat.fi

 

 

 

OLE MUKANA MIESASIA