Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Olisitko onnellisempi ulkomailla?

Lisätty 11.07.2015

Asioita, joita sinulle ei kerrota Suomessa

Tässä kirjoituksessa paljastetaan asioita, joita Suomen valtamediat ja yhteiskunnan vaikuttajat eivät sinulle kerro. Tässä kirjoituksessa paljastettavat asiat saattavat muuttaa käsityksesi Suomesta ja luettuasi tämän kirjoituksen saatat haluta muuttaa ulkomaille.

Lue tämä kirjoitus, sillä sinun on aika kuulla totuus, jota suomalaisen yhteiskunnan vaikuttajat eivät halua sinun kuulevan, mutta jonka muut jo ulkomailla asuvat suomalaiset haluavat sinulle kertoa.

Onko Suomi maailman paras maa?

Suomen valtamediat ja yhteiskunnan vaikuttajat antavat usein ymmärtää, että Suomi on maailman paras maa elää. Tai ainakin he ovat sitä mieltä, että Suomi on yksi maailman parhaista maista elää. Heidän totuutensa ei kuitenkaan ole se ainoa oikea totuus.

Monet suomalaiset ovat jo löytäneet onnensa ulkomailta ja huomanneet, että ulkomailla elämä voi muuttua onnellisemmaksi. Tämä tarkoittaa, että myöskään sinun ei tarvitse pysyä onnettomana Suomessa, vaan voit halutessasi olla onnellisempi ulkomailla.

Vaikka Suomessa on hyvääkin ja Suomi tarjoaa parhaimmillaan puhtaan sekä turvallisen ympäristön elämälle, Suomi ei kuitenkaan pysty tarjoamaan kaikille sellaista kulttuurillista ja sosiaalista ymäristöä, jossa ihmiset voisivat muodostaa onnistuneita ja kaikin puolin tyydyttäviä ihmissuhteita, joissa ihmiset tulisivat hyväksytyiksi sellaisena kuin he ovat. Onnistuneiden ja kaikin puolin tyydyttävien ihmissuhteiden osalta Suomi tarjoaakin niiden vastakohtaa; yksinäisyyttä, masennusta, mielenterveysongelmia ja jatkuvasti koventuvia yhteiskunnan asenteita. 

 

Seuraavaksi esitettävä lista kertoo asioita, joita Suomen valtamediat ja yhteiskunnan vaikuttajat eivät sinulle kerro, mutta jotka ulkomailla matkustelleet tai ulkomailla asuvat suomalaiset tietävät.

  • Ulkomailla ihmiset ovat taloudellisesti vapaampia kuin Suomessa. Ulkomailla elinkustannukset, kuten asumisen ja ruoan hinnat ovat pienemmät. Pienet elinkustannukset vapauttavat ihmiset pitkistä työpäivistä. Ulkomailla ihmisten ei tarvitse työskennellä niin paljon kuin Suomessa saavuttaakseen keskivertaisen suomalaiseen elintasoon verrattavan elintason. Suomessa monet ihmiset joutuvat pitkien työpäivien tekemisen lisäksi rahoittamaan elämäänsä velkarahalla. Tai sitten velkaa on otettu ja velkojen maksun mahdollistaakseen joudutaan tekemään pitkää työpäivää. Ulkomailla ihmiset eivät elä samalla tavalla velkaorjuudessa kuin Suomessa. Suomalaisessa yhteiskunnassa kotitaloudet ovat velkaantuneita ja lapsiperheissä molmepien vanhempien on pakko käydä töissä pystyäkseen ylläpitämään edes kohtuullista elintasoa. Ulkomailla on hyvin yleistä, että toisen puolisoista on mahdollista jäädä kotiin hoitamaan lapsia. Ulkomailla on helpompi saavuttaa vapaus käyttää elämäänsä muuhunkin kuin työntekoon ja velkojen maksuun alhaisempien elinkustannusten ansiosta.
  • Ulkomailla ihmiset ovat vapaampia sääntelystä. Suomi on sääntöjen ja sääntelyn luvattu maa. Lähestulkoon kaikki asiat ovat Suomessa säänneltyjä vaikeuttaen ihmisten perusarkea. Suomalaiset virkamiehet ja lainsäätäjät ovat harjoittaneet ylisääntelyä vuosikymmenten ajan oikeuttaakseen olemassaolonsa ja keksiäkseen itselleen työtä. Ulkomailla asuvat suomalaiset tietävät, että ulkomailla on helpompi ryhtyä esimerkiksi yrittäjäksi, sillä ulkomailla ei ole läheskään niin paljon sääntöjä ja sääntelyä kuin Suomessa. Vaikka Suomea kutsutaankin aina vapaaksi maaksi, on Suomi itseasiassa vähemmän vapaa kuin monet muut maat.
  • Ulkomailla ei syödä yhtä paljon eineksiä ja prosessoitua ruokaa kuin Suomessa. Suomalainen kouluruoka on aikoinaan ollut hyvä keksintö. Nykyään Suomen kouluruoka edustaa tyypillistä suomalaista einesruokakulttuuria, joka on levinnyt työpaikoille, laitoksiin ja koteihin. Vaikka lunnonmukainen ja terveellinen ruoka onkin nostanut päätään ja ottanut paikkansa suomalaisessa ruokakaupassa, on luonnonmukainen ja terveellinen ruoka kallista. Vain harvalla suomalaisella on oikeasti varaa syödä terveellisesti. Ulkomailla, etenkään länsimaiden ulkopuolella, ei ole vastaavanlaista einesruokakulttuuria. Ulkomailla ruoka sisältää vähemmän prosessoituja ja keinotekoisia ainesosia ja ulkomailla ruoka on usein terveellistä lähiruokaa. Tämä johtuu siitä, että suuri osa tuntemistamme ruoka-aineista kyetään tuottamaan ulkomailla tehokkaammin ja luonnollisemmin mm. kasvuolosuhteiden ansiosta eikä esimerkiksi vihanneksia tai hedelmiä tarvitse poimia raakana, käsitellä säilöntäaineilla ja kuljettaa tuhansia kilometrejä keskusvarastoon keinotekoisesti kypsytettäväksi ennen kuin ne tulevat kuluttajan saataville. Ulkomailla voit poimia auringon valossa kypsyneen hedelmän usein suoraan puusta.
  • Länsimaiden ulkopuolella ihmiset eivät kärsi ylipainosta. Aasiassa matkailleet tai Aasiassa asuvat suomalaiset tietävät aasialaisten olevan terveitä ja laihoja. Sanonta "olet mitä syöt" pitää paikkansa. Edellisessä kohdassa kerrottu Suomelle tyypillinen einesruokakulttuuri saa ihmiset lihomaan ja sairastumaan. Puhdasta, luonnollista ja terveellistä ruokaa syömällä ihminen pysyy terveenä ja normaalipainoisena. Kuten jo edellisessä kohdassa kerrottiin, vain harvalla on Suomessa varaa syödä terveellisesti ja luonnollisesti. Tämän takia suurin osa suomalaisista joutuu syömään epäterveellistä ja prosessoitua ruokaa, joka johtaa lihomiseen ja sairastumiseen. Ulkomailla sinun ei tarvitse käyttää suuria summia terveelliseen ja luonnonmukaiseen ruokaan, koska suurin osa ruoasta ulkomailla on luonnollista ja terveellistä. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli kärsit ylipainosta ja terveydellisistä ongelmista, voit laihtua ja tulla terveeksi asumalla ulkomailla ja syömällä tervellistä ja luonnonmukaista ruokaa.
  • Ulkomailla ihmiset eivät kärsi mielenterveysongelmista ja masennuksesta yhtä paljon kuin Suomessa. Lähestulkoon jokainen suomalainen on kärsinyt jossain vaiheessa elämäänsä masennuksesta. Monet suomalaiset voivat vuoroin pahoin ja vuoroin hieman paremmin tasapainoillen koko ajan jonkinlaisessa rajatilassa. On sanomattakin selvää, että jos niin moni suomalainen ulkomaalaisiin verrattuna kärsii jatkuvasti masennuksesta, niin vika on suomalaisessa yhteiskunnassa ja sen asenteissa. Jos kärsit masennuksesta tai tasapainoilet jatkuvasti jonkinlaisessa rajatilassa, seuraa sinulle nyt tärkeä viesti: Vika ei ole sinussa. On aivan naurettavaa, että ihmistä syytetään masennuksesta ja mielenterveysongelmista, kun ne ovat selvästi ympäristön aiheuttamia. Masennusta ja mielenterveysongelmia Suomessa aiheuttavat todellisten ystävyyssuheiden puuttuminen, suomalaisessa yhteiskunnassa valloillaan oleva sosiaalisten tilanteiden epäluonnollisuus ja ihmisten epäaitous sekä päällimäisenä aidon välittämisen ja hyväksytyksi tulemisen puuttuminen. Ulkomailla ystävyyssuhteet syntyvät lunnostaan, ihmiset tapaavat toisiaan helposti ja sosiaalinen ilmapiiri on hyväksyvä. Tämän lisäksi ihmiset ovat aitoja ja välittävät oikeasti toisistaan. Muuttamalla ulkomaille voit saavuttaa aitoja ja kaikinpuolin tyydyttäviä sosiaalisia suhteita sekä päästä eroon masennuksesta ja mielenterveysongelmista.
  • Ulkomailla ihmiset ovat ystävällisempiä ja helposti lähestyttäviä. Sosiaalinen ilmapiiri on ulkomailla positiivisempi. Ulkomailla tuntemattomia ei pidetä potentiaalisena uhkana. Ulkomailla ihmiset ovat ystävllisiä ja hyväksyvät kanssaihmiset sellaisina kuin he ovat. Ulkomailla sinäkin voit päästä eroon sosiaalisista estoistasi, kun huomaat tulevasi hyväksytyksi sellaisena kuin olet. Ulkomailla sinäkin voit tutustua helposti uusiin ihmisiin, löytää ystäviä ja saavuttaa kaikinpuolin tyydyttävän sosiaalisen elämän. Monet ulkomailla matkustelleet tai ulkomailla asuvat suomalaiset ovat löytäneet onnen sosiaalisten suhteiden ja hyväksytyksi tulemisen ansiosta. Sinäkin voit matkustaa ulkomaille ja todeta kaikkien tällä sivustolla esitettyjen asioiden pitävän paikkansa.
  • Ulkomailla serustelu ja deittailu sekä parisuhteen muodostaminen tapahtuvat helposti. Jos olet suomalainen mies, joka pitää ystävällisistä, kauniista ja maanläheisistä naisista voit aloittaa seurustelun ja deittailun helposti ulkomaalaisen naisen kanssa. Ulkomaalaiset naiset ovat usein ystävllisiä ja omaavat positiivisen asenteen elämää ja miehiä kohtaan. Monet ulkomailla matkustelleet ja ulkomailla asuvat suomalaiset miehet ovat yllättyneet, kuinka haluttu suomalainen mies on ulkomaalaisten naisten keskuudessa. Yksi suurimmista salaisuuksista, jota suomalaset valtamediat ja yhteiskunnan vaikuttajat eivät suomalaiselle miehelle paljasta, on se kuinka haluttu suomalainen mies on ulkomaalaisten naisten keskuudessa. Monien ulkomailla matkustelleiden ja ulkomailla asuvien suomalaisten miesten elämä ja käsitys itsestään on mullistunut, kun he ovat huomanneet kuinka paljon heille tarjoutuu seurustelu- ja deittimahdollisuuksia ulkomailla. Ulkomailla matkustelleet ja ulkomailla asuvat suomalaiset miehet tietävät totuuden; Ulkomailla on paljon kauniita, naisellisia, helposti lähestyttäviä ja maanläheisiä naisia, jotka haluavat suomalaisen miehen sekä kohtelevat tätä hyvin ja ovat valmiita täyttämään tämän toivomukset. 
  • Ulkomailla naiset ovat helposti lähestyttäviä. Kun näet naisen ulkomailla, voit helposti mennä juttelemaan hänen kanssaan. Usein käy niin, että hän ehtii kuitenkin ensin lähestyä sinua. Ulkomailla, toisin kuin Suomessa, sinun on sallittua osoittaa ihastuksesi kohteelle tuntemuksesi eikä sitä pidetä millään tavalla outona tai sopimattomana. Ulkomailla flirttailua pidetään luonnollisena ja positiivisena asiana, päinvastoin kuin Suomessa, jossa flirrtailu on aina hieman väkinäistä ja koetaan outona tai sopimattomana käytöksenä. Ulkomaalaiset naiset pitävät siitä, että heille flirttaillaan, ja että heidän ulkonäköään kehutaan. Suomessa, jossa flirttailu ja ulkonäön kehuminen saatetaan kokea häirtsevänä tai jopa vakavana häirintänä, miehen on vaikea lähestyä naisia luonnollisesti. Tämä vaikeuttaa seurustelua ja deittailua sekä parisuhteen muodostumista ja aiheuttaa yksinäisyyttä ja epäonnistumisen tunnetta. Matkustamalla ulkomaille ja tutustumalla ulkomaalaisiin naisiin voit aloittaa serustelun ja deittailun sekä muodostaa parisuhteen sinulle mieluisalla luontaisella tavalla ja päästä eroon yksinäisyydestä ja epäonnistumisen tunteesta.
  • Elämä ulkomailla sisältää aitoja ystävyyssuhteita, uuden kulttuurin mukanaan tuomaa elämänhalua, onnistunutta rakkaus- ja seuraelämää sekä hyväksytyksi tulemista omana itsenään. Suomalainen valtamedia sekä yhteiskunnan vaikuttajat näkevät ja haluavat myös sinun näkevän kaiken taloudellisista tuotannollisista lähtökohdista. Heille ihmiset ovat resursseja, joita he käyttävät oman taloudellisen edun saavuttamiseen. He kertovat sinulle valheellisia esimerkkejä suomalaisen yhteiskunnan vauraudesta ja ylläpitävät valhetta velkarahalla ylläpidetystä hyvinvointiyhteiskunnasta. Kun he vertaavat Suomea ja ulkomaita, he vertaavat ainoastaan taloudellisia seikkoja ja ylläpitävät valhetta, jonka mukaan hyvinvointi ja onnellisuus perustuisi taloudelliseen toiminta- ja tuotantokykyyn. Ulkomailla matkustaneet ja ulkomailla asuvat suomalaiset tietävät, että hyvinvointi ja onnellisuus syntyvät onnistuneista sosiaalisista suhteista, ystävyydestä, toisesta välittämisestä sekä rakkauselämästä ja ennen kaikkea siitä, että tulee hyväksytyksi sellaisena kuin on. Ulkomailla voit olla onnellisempi ja saavuttaa kaiken tämän sekä tulla hyväksytyksi sellaisena kuin olet.

 

Ota ensimmäiset askeleet kohti onnellisuutta ulkomailla välittömästi

Helpoin tapa löytää onnellisia ja tarpeet tyydyttäviä sosiaalisia suhteita ulkomailta on tietysti matkustaa ulkomaille.

Voit kuitenkin aloittaa oman onnesi etsimisen ja ottaa ensimmäiset askeleet kohti onnellisempaa elämää jo vaikka heti tutustumalla ystävyyttä ja parisuhdetta etsiviin ulkomaalaisiin naisiin liittymällä kansainvälisiin deittiyhteisöihin.

Valitse itsellesi parhaiten soveltuva deittiyhteisö.

Haluatko muuttaa Thaimaahan? Lue tästä Thaimaan viisumeista ja oleskeluluvista.

Lue täältä, miten tienata rahaa ulkomailla asumista varten.

 

 

 

Markkinoiden parhaat lainat ja kulutusluotot

Parhaatlainat.fi

 

 

 

OLE MUKANA MIESASIA