Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Parisuhteeseen thaimaalaisen naisen kanssa

Lisätty 29.03.2018

Missä voi tavata parisuhdetta etsiviä thaimaalaisia naisia

Jos olet aikaisemmin käynyt Thaimaassa, sinulle on varmasti tuttua Thaimaan halpa hintataso ja avoimesti flirttailevat thaimaalaiset naiset. Valitettavasti Thaimaan kaduilla ja baareissa avoimesti miesten kanssa flirttailevat naiset eivät ole aina täysin parisuhdemateriaalia. Tämä ei tietenkään haittaa, jos et edes etsi vakavaa parisuhdetta. Kuitenkin pidempikestoisilla matkoilla ja etenkin Thaimaassa asuessa tulee usein mieleen, että olisi kiva joskus käydä ihan oikeillakin treffeillä. Baaritytöt nimittäin, vaikka ovatkin mukavaa seuraa, harvoin kykynevät aitoon rakkauteen.

Siinä missä uusfeministisen naisen kanssa mies saa hoitaa siivoukset, ruoan laiton ja kaikki muutkin asiat itse, niin thaimaalaisen naisen kanssa parisuhde ja avioliitto on antoisa ja rakkauden täyteinen. Thaimaalaisten naisten kanssa ei kuutenkaan kannata olla herkkäuskoinen, sillä etenkin baarityttöjä kiinnostaa raha ja oman suvun taloudellisen aseman parantaminen. Tämän takia thaimaalaisista naisista kiinnostuneen ja rakkauteen perustuvaan parisuhteeseen haluavien kannattaa pyrkiä tutustumaan perinteisiin ns. "kunnollisiin" thaimaalaisiin naisiin. Paras tapa tavata perinteisiä thaimaalaisia naisia on liittyä perinteisten thaimaalaisten naisten suosimalle kansainväliselle deittisivustolle.

Alla olevalla videolla kerrotaan, ThaiCupid nimisestä deittisivustosta. ThaiCupid on yksi maailman johtavista thaimaalaiseen deittailuun erikoistuneista sivustoista ja kategoriassaan yksi hyvä maineisimpia ja luotettavimpia sivustoja. ThaiCupid sivusto on suunnattu erityisesti rakkautta ja parisuhdetta etsiville ja ThaiCupid sivustolla pääset tutustumaan rakkautta etsiviin thaimaalaisiin naisiin turvallisessa ympäristössä ja halutessasi anonyymisti.

Katso alla oleva video ja tutustu ThaiCupid sivustoon, tai voit myös siirtyä tästä linkistä suoraan ThaiCupid sivustolle.

 

Oletko kiinnostunut Thaimaahan muuttamisesta?

Lue täältä tietoa Thaimaan viisumeista ja oleskeluluvista.

 

Jos olet kiinnostunut thaimaalaisista naisista, olet varmasti kiinnostunut lukemaan miten löytää hyvä thaivaimo.

Markkinoiden parhaat lainat ja kulutusluotot

Parhaatlainat.fi

 

 

OLE MUKANA MIESASIA