Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Rakastunut thaimaalaiseen naiseen

Lisätty 19.08.2018

Miten tietää, että tapaamani thaimaalainen nainen soveltuu tyttöystäväksi tai vaimoksi

Thaimaa on suosittu matkakohde. Thaimaahan matkustetaan pääasiassa lämpimän ilmaston, mukavien thaimaalaisten naisten ja halvan hintatason vuoksi. Suositussa matkakohteessa tapahtuu luonnollisesti paljon ihmisten kohtaamisia, ja vaikka monella miehellä ei alunperin olisikaan ollut suunnitelmissa ottaa thaimaalaista tyttöystävää tai vaimoa, voi joskus käydä niin, että huomaakin pitävänsä toisesta ihmisestä niin paljon, että haluaa viettää tämän kanssa enemmän aikaa kuin vain yhden yön. Tässä kirjoituksessa kerrotaan, mistä tiedät että tapaamasi thaimaalainen nainen soveltuu tyttöystäväksi tai jopa vaimoksi. Jos olet rakastunut thaimaalaisen naiseen ja sinua mietityttää, että onko hänestä vakavaan parisuhteeseen, niin sinun kannattaa lukea tämä kirjoitus.

 

Seuraavat ominaisuudet ovat hyvän tyttöystävän ja vaimon ominaisuuksia, joten pidä silmällä näitä merkkejä thaimaalaisessa naisessa:

 • Jätä vaikkapa yöpöydälle tai keittiöön 1000 tai 2000 Bahtia (Thaimaan rahayksikkö, 1000 Bahtia = n. 20 euroa), mutta älä sano hänelle, että ne ovat hänen. Katso säilyvätkö rahat vai häviävätkö ne. Jos rahat katoavat, on hän mitä todennäköisimmin varastanut ne tai ainakin vahvasti olettanut rahojen kuuluvan hänelle sanomattakin. Tämä viittaa ahneuteen ja häikäilemättömyyteen sekä syvälle juurtuneeseen tapaan ottaa miehestä irti taloudellisesti niin paljon kuin mahdollista ja niin nopeasti kuin mahdollista, joka on erittäin yleistä baarityttöjen keskuudessa. On myös väärin olettaa, että jokin sinun omaisuutesi voisi olla sanomattakin hänen, etenkään suhteenne tässä vaiheessa, ja mikään sinun ei voi olla hänen koskaan ilman sinun hyväksyntääsi. Tällainen nainen ei sovellu tyttöystäväksi eikä vaimoksi. Jos taas rahat säilyvät, eikä hän oleta niiden kuuluvan hänelle ellet ole varta vasten maininnut rahojen olevan hänelle, voisi hänestä olla tyttöystäväksi tai vaimoksi. Rahojen säilyminen viittaa siihen, että hän kunnioittaa sanaasi ja on kykeneväinen hillitsemään itsensä ja odottamaan lupaa ottaa rahat. Pitkäkestoisessa parisuhteessa ja avioliitossa toisen kunnioittaminen ja ennustettavuus ovat hyviä asioita, sillä miehet hakeutuvat avioliittoon ja parisuhteeseen perinteisten arvojen ja vakauden vuoksi, eivät yllätysten ja jännityksen vuoksi.

 

 • Toinen hyvä rahatesti on antaa hänelle säilytettäväksi jokin hieman suurempi summa. Anna hänelle vaikkapa 5000 Bahtia tai muu hyväksi katsomasi summa kun menette illalla ulos ja pyydä häntä säilyttämään rahoja, jotta voit maksaa ostoksianne/ruokianne noista rahoista aina tarpeen tullen. Yritä tehdä hänelle selväksi, että rahat ovat siis hänellä säilytyksessä, eivät hänen. Älä kuitenkaan käytä tuota rahaa, jonka olet hänelle uskonut säilytykseen, vaan pidä itselläsi vastaava tai tarvittava summa ja käytä sitä tai maksa kaikki ostokset kortilla. Älä kysy rahoja vielä seuraavana päivänä äläkä vielä edes sitä seuraavana aamuna. Kysy rahoja vasta toisena tai kolmantena päivänä ja katso ovatko rahat hänellä tallessa. Jos hän on ottanut ne ja selittelee, että on tarvinnut johonkin vaikkapa perheelleen pikaisesti, älä menetä malttiasi. Tämä oli testi, jonka hän on reputtanut. Jos hän ei ole onnistunut säilyttämään rahoja, hänestä tuskin on pitkäaikaiseksi tyttöystäväksi eikä varsinkaan vaimoksi, sillä rahojen käyttäminen viittaa ahneuteen sekä opportunismiin ja siihen, että hän on ehkä olettanut rahojen kuuluvan hänelle. Mikäli taas hänellä on rahat tallessa, voitte mennä vaikkapa yhdessä ulos syömään niillä rahoilla, sillä hänestä voisi olla tyttöystäväksi tai jopa vaimoksi. Rahojen säilyminen kun kertoo siitä, että hän on ensinnäkin ymmärtänyt, mitä olet sanonut ja ollut kykeneväinen toimimaan kuten olet toivonut. Ja mikä tärkeintä, hän ei ole päättänyt ottaa rahoja ja yrittää valehdella sinulle jotain jostain pikaisesta sairastumisesta tai onnettomuudesta.

 

 • Haluaako hän parastasi? Tukeeko hän näkemystäsi? Miesten elämä on usein jatkuvaa kamppailua työn, itsensä kehittämisen, vaurastumisen, nautinnon ja itsensä hyväksymisen etsimisen tiimoilla. Siksi miehelle on tärkeää, että puoliso on hänen puolellaan aina tarvittaessa. Tämä ei tarkoita sitä, että naisen tarvitsisi sokeasti tukea miehen jokaista näkemystä. Etenkin nuorena miehet eivät usein ymmärrä nähdä vaivaa asioiden eteen. Hyvä tyttöystävä tai vaimo onkin sellainen, joka rohkaisee miestään ryhdistäytymään ja näkemään vaivaa asioiden eteen. Hyvää tyttöystävä-/vaimomateriaalia oleva nainen ei kuitenkaan yritä muuttaa miestään, vaan hyväksyy tämän sellaisena kuin hän on. Säännöllinen pieni kannustus ja huomionosoitukset ovat tärkeitä miehille. Hyvää tyttöystävä-/vaimomateriaalia oleva nainen saa huomionosoituksin ja kannustamalla miehen tuntemaan, että he ovat samalla puolella. Mikäli tapaamasi thaimaalainen nainen kannustaa ja tukee sinua, sekä saa sinut nousemaan korkeammalle tasolle kuin olit aikaisemmin, on hän todennäköisesti soveltuva tyttöystäväksi tai vaimoksi. Jos hän taas komentelee sinua ja odottaa sinulta jatkuvia palveluksia välittämättä miltä sinusta tuntuu, niin tuskin olisit hänen kanssaan onnellinen pitkässä parisuhteessa. Naimisiin kannattaa mennä vain säännöllisesti rakkautensa tunnnustavan ja osoittavan naisten kanssa.

 

Harkitse myös vakavasti, jos thaimaalainen nainen

 • Kertoo tai "unohtaa" kertoa että hänellä on lapsia toisen miehen kanssa. Hyvä jos kertoi, mutta mieti tarkkaan haluatko elättää toisen miehen lapsia. Jos hän taas "unohti" kertoa, hän on todennäköisesti taipuvainen epärehellisyyteen tai ei ottanut suhdettanne riittävän vakavasti.

 

 • Ei halua paljastaa itsestään liikoja tai keksii mitä mielikuvituksellisimpia syistä, miksi ette voi tavata hänen perhettään. Kaverisi saattavat jo vitsailla, että hänellä on aviomies ja lapsia. Tämä on hauska vitsi, mutta hyvinkin mahdollista. Joskus thaimaalaiset naiset ovat pakotettuja lähtemään tienaamaan rahaa kaupunkiin ja mikäpä parempi tapa tienata, kuin lyöttäytyä yhteen hölmön turistin kanssa.

 

 • Siirtää treffejä toistuvasti tunneilla tai päivillä eteenpäin tai saapuu usein paikalle paljon myöhässä. Tällaisella naisella on todennäköisesti ns. "monta rautaa tulessa", ja jos thaimaalaisesta baaritytöstä on kyse, niin todennäköisesti hän pyörittää montaa miestä samaan aikaan. Jos hänellä ei ole riittävästi aikaa sinulle, kannattaa harkita uuden naisystävän etsimistä.

 

 • Vaikuttaa päällisin puolin täydelliseltä ja vaikuttaa siltä, että hän itsekin ajattelee olevansa täydellinen. Tällainen nainen on todennäköisesti erittäin kaunis ja hyvä vartaloinen (ja ehkä kaunein nainen, mitä olet koskaan saanut). Mutta on suuri riski, että hän on itseään täynnä oleva ja kaikki rahansa (sekä sinun rahasi, jos et jätä häntä) ulkonäköönsä laittava. Jos haluat itsellesi trophy wife tyyppisen vaimon/tyttöystävän, voi hän ollakin sinulle täydellinen vaihtoehto. Jos kuitenkin haluat syvällisempää ja aidompaa parisuhdetta sekä rakkautta, niin itseään täynnä olevia naisia kannattaa vältellä niin kotimaassa kuin Thaimaassakin.

Mikäli hän on päällisin puolin täydellinen, mutta epäilet silti suhdettanne tarkkaile seuraavia:

  1. Sanooko hän toistuvasti että haluaa olla kanssasi, ja puoltavatko hänen tekonsa tätä.
  2. Tuntuuko, että hän erittäin kiinnostunut varallisuudestasi.
  3. Puhuuko hän usein rahasta.
  4. Onko hänellä ollut lukuisia lyhyitä suhteita. Jos on, oletko sinäkin vain yksi tulevista entisistä?
  5. Haluaako hän, että jatkuvasti kehut häntä tai ahdistuuko hän, jos et jatkuvasti kehu häntä.
  6. Kohteleeko hän sinua hyvin makuuhuoneessa vai lopahtaako hänen kiinnostuksensa sinuun, kun siirrytte sänkyhommiin.
  7. Onko hän aidosti kiinnostunut sinusta ja onko hän oikeasti läsnä, vai katsooko hän esim jatkuvasti puhelintaan tai soitteleeko hän jatkuvasti kavereilleen.

Oletko kyllästynyt yhden illan suhteisiin baarityttöjen kanssa? Haluaisitko asettua aloillesi ja löytää oikean parisuhteen ja rakkauden kauniin thaimaalaisen naisen kanssa?

Thaimaan lukuisat turisteille suunnatut baarit ja yökerhot eivät ole parhaita paikkoja vakavan parisuhteen löytämiseen, vaan niissä viihtyvät naiset edellyttävät omien palveluidensa antamisesta taloudellisia vastapalveluksia. Tämä voi sopia sinulle, jos tunnet pelisäännöt ja ymmärrät mitä saat.

Mikäli olet kuitenkin kyllästynyt krapula-aamuihin ja ravaaamaan baarista toiseen, voisi sinun olla aika asettua aloilleen ja alkaa elää rauhallisempaa elämää.

Foreign Dating Forum sivustolla vakavaa parisuhdetta ja rauhallisempaa elämää etsivät thaimaalaiset naiset odottavat sinua. Foreign Dating Forumilla on jäseninä thaimaalaisia naisia Thaimaasta ja kaikkialta maailmasta, myös paljon Suomessa asuvia thaimaalaisia naisia, ja he kaikki etsivät rakkautta ja vakavaa parisuhdetta.

Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa Foreign Dating Forumin tarjonta, sillä sivustolle liittyminen on ilmaista, eikä katsomalla siis menetä mitään, (mutta voi löytää paljon). Siirry tästä linkistä tai kirjoita osoitteeksi: www.foreigndatingforum.com

 

Jos etsit thaimaalaista naisystävää tai olet kiinnostunut ottamaan thaivaimon, kannattaa lukea kirjoitus: Miten löytää hyvä thaivaimo.

 

Jos olet kiinnostunut tapaamaan suomalaista miestä etsiviä ulkomaalaisia naisia, kannattaa myös katsoa parhaat deittipaikat täältä: Ulkomaalaiset naiset etsivät suomalaista miestä.

 

 

 

 

Markkinoiden parhaat lainat ja kulutusluotot

Parhaatlainat.fi

 

 

 

OLE MUKANA MIESASIA