Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Miksi suomalaisen miehen on nykyään vaikea löytää hyvä puoliso

Lisätty 29.04.2016

Suomessa syrjitään suomalaisia miehiä

Suomalainen yhteiskunta on muuttunut entistä kylmemmäksi feministi yhteiskunnaksi, jossa suomalaista miestä syrjitään ja naisia sekä ulkomaalaisia miehiä suositaan. Suurin osa yhteiskunnan hyvinvointi- ja sosiaalipalveluista on suunnattu naisille tai ulkomaalaisille miehille. Viimeaikoina on ollut havaittavissa selkeä trendi, että etenkin yksinäiset suomalaiset miehet on unohdettu kokonaan. Suomessa on jostain syystä valloillaan käsitys, että jos olet aikuinen suomalainen mies, sinulla on kumppani tai perhe, ja jos ei ole, sinua pidetään häviäjänä. Omituisesti Suomessa yksinäiset suomalaiset miehet nähdään outoina ja jotenkin vastenmielisinä yksilöinä, joiden hyvinvoinnista kukaan ei välitä. Joten jos olet yksin elävä suomalainen mies Suomessa, olet ulkopuolinen.

 

Yksinäinen suomalainen mies on Suomessa ulkopuolinen

Suomessa yksinäiselle suomalaiselle miehelle ei ole palveluja tarjolla. Mikä pahinta, Suomessa ei ole edes varsinaisesti paikkoja, joihin suomalainen mies voisi mennä vakavissaan tapaamaan naisia, jotka haluaisivat tutustua häneen. Jo lukion tai ammattikoulun jälkeen kaikki suomalaiset naiset tuppaavat olemaan varattuja. Ja jos joku on vapaa, niin hän tyypillisesti on joko viinaan menevä tai sitten ylimielinen tai miesvihaan taipuvainen.

Suomalaiselle miehelle ei ole sallittua vain lähteä ulos ja lähestyä naisia ilman, että häntä pidettäisiin omituisena tai vastenmielisenä, koska:

  • Suomalaiset naiset eivät halua, että tuntemattomat suomalaiset miehet lähestyvät heitä

  • Suomalaiset naiset eivät salli suomalaiselle miehelle flirttailua

  • Jos suomalainen mies yrittää flirttailla, suomalaiset naiset pitävät häntä outona 

  • Suurin osa suomalaisista naisista suhtautuu suomalaisiin miehiin ylimielisesti

  • Suomalaiset naiset eivät hyväksy suomalaista miestä sellaisena kuin hän on

Suomalaisen miehen on vaikea löytää hyvä puoliso Suomesta

Suomalaiset naiset harvoin toivottavat suomalaisen miehen lähestymisyritykset tervetulleiksi. Tämän takia hyvän puolison löytyminen on vaikeaa ja etsintä on vaivalloista ja tuskaa tuottavaa. Tämän takia monet suomalaiset miehet ovatkin niin sanotusti laajentaneet markkina-aluettaan ja suunnanneet kansainvälisille deittimarkkinoille. Ja he, jotka ovat uskaltautuneet ulkomaille, kertovat kuinka helppoa ja vaivatonta naisten lähestyminen ulkomailla on. Etenkin Kaakkois-Aasiasssa ja Etelä-Amerikassa naiset suorastaan kilpailevat keskenään siitä, kuka pääsee tekemään suomalaisen miehen kanssa tuttavuutta. Itse asiassa esimerkiksi Thaimaassa, Filippiineillä tai Brasiliassa suomalaisen miehen ei edes tarvitse lähestyä naisia, vaan naiset lähestyvät häntä.

Joten miksi jäädä Suomen kurjille deittimarkkinoille, jossa sinuun suhtaudutaan vihamielisesti ja epäilevästi, kun voit suunnata kohti leppoisampia oloja, jossa sinua arvostetaan ja sinut hyväksytään sellaisena kuin olet.

 

Ota ensimmäiset askeleet kohti onnellisempaa elämää ulkomailla liittymällä kansainvälisiin deittiyhteisöihin

Valitse itsellesi parhaiten soveltuva deittiyhteisö klikkaamalla alla olevia linkkejä.

Tästä linkistä voit lukea lisää Foreign Dating Forumista ja deittiyheisöistä.

Jos harkitset ulkomaille muuttoa, saatat olla kiinnostunut Muutto Ulkomaille osiosta.

 

 

 

Markkinoiden parhaat lainat ja kulutusluotot

Parhaatlainat.fi

 

 

 

OLE MUKANA MIESASIA