Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tämän takia voit pahoin Suomessa

Lisätty 04.07.2015

Suomalainen yhteiskunta on tehnyt sinusta yksinäisen ja epävarman

Suomalaisen yhteiskunnan koventuneet asenteet ja pahoinvoivat ihmiset aiheuttavat yksinäisyyttä ja epävarmuutta. Koventuneet asenteet ja pahoinvoivat ihmiset ovat itse asiassa eräänlainen itse itseään ruokkiva järjestelmä, jossa koventuneet asenteet ja pahoinvoivat ihmiset aiheuttavat aina vain lisää pahoinvointia ja asenteiden kovenemista. Tämä on johtanut yhteiskuntaan, jossa kukaan ei oikeastaan välitä mistään eikä kenestäkään ja kaikki voivat jollain tavoin pahoin jatkuvasti tai ailahtelevat voiden vuorotellen pahoin ja vuorotellen hieman paremmin.

 

Pahoinvointi ja epävarmuus alkavat lapsuudessa

Varhaislapsuudessa olit vielä oma itsesi. Todennäköisesti vielä 3-vuotiaana tai 5-vuotiaana pystyit puhumaan luontevasti muiden kanssa ja sinusta itsestäsi ainakin tuntui, että sinusta pidetään huolta ja sinun tekemisiäsi arvostetaan. Ehkäpä vielä tuolloin sinulla oli itsevarmuutta olla oma itsesi etkä ollut ahdistunut.

Tässä vaiheessa on hyvä muistaa, että kaikilla ei ole ollut positiivisia kokemuksia edes varhaislapsuudessa. Mikäli kohdallasi on ollut näin, että elämässäsi ei ole ollut positiivisia kokemuksia edes varhaislapsuudessa, olen erittäin pahoillani puolestasi. Tulet kuitenkin todennäköisesti ymmärtämään paremmin itseäsi ja saavuttamaan positiivisia kokemuksia, kun noudatat Asumaan Ulkomaille sivuston tarjoamia elämän ohjeita.

 

Jossain vaiheessa lapsuutta kaikki muuttuu

Kun suomalaisen lapsen tietoisuus ympäröivästä yhteiskunnasta kasvaa, alkaa hän huomata, että hänestä ei tosiasiassa välitetä sillä tavalla, miten hän haluaisi, että hänestä välitetään. Ympärillä olevat ihmiset voivat pahoin tai eivät ajattele samalla tavalla kuin hän itse, ja että yhteiskunnan asenteissa tuntuu olevan jotain vialla. Hän huomaa, että ihmissuhteet ovat pinnallisia ja todelliset ihmissuhteet puuttuvat. Hän huomaa olevansa todellisuudessa yksin. Tämä johtaa pahoinvointiin ja epävarmuuteen. Ei ihme, että Suomi on itsemurhatilastojen johtavia maita maailmassa, ja että masennus ja mielenterveysongelmat lisääntyvät jatkuvasti.

 

Suomessa sinulle ei opeteta hyvinvointia

Oikeastaan Suomessa hyvinvointi on tabu, jonka olemassaoloa ei hyväksytä. Tätä kuvaa hyvin suomalainen sananlasku: Se kellä onni on, se onnen kätkeköön. 

Suomessa sinun ei sallita olla onnellinen. Koulut, media, ja yhteiskunnan vaikuttajat "ohjelmoivat" sinut tuntemaan olosi epävarmaksi, riittämättömäksi ja arvottomaksi. Sinun vanhempasi olivat todennäköisesti jo ennen sinua "ohjelmoituja" tällä tavoin. Näin olet siis jo syntynyt yhteiskunnan kontrolloitavaksi ja pysyt niin sanotusti ruodussasi. Juuri tämän takia niin monet tuntuvat olevan eksyksissä ja yrittävät parantaa oloaan juomalla alkoholia tai käyttämällä muita päihteitä.

 

Oletko etsinyt onnea väärästä paikasta?

Saatat olla työnarkomaani, joka uppoutuu työhön ja yrittää löytää elämälleen sisältöä työn kautta. Huonoja uutisia työnarkomaaneille: Todennäköisesti poltat itsesi jossain vaiheessa loppuun tai sairastut tai koet työtapaturman ja saatat päätyä uudelleenkoulutus-, työkvyttömyys- tai päihdekierteeseen.

Jotkut etsivät onnea kuluttamalla ja hankkimalla aina uusimmat mukavuudet ja laitteet, mitä markkinoilla on. Tai ehkä olet niin sanottu elämysten etsijä, joka etsii aina vain uusia ja entistä parempia elämyksiä. Huonoja uutisia massakuluttajille ja elämysten etsijöille: Yrität parantaa elämääsi keinotekoisesti ja olet noidankehässä, jossa jatkuvasti etsit jotain, jota et koskaan löydä, ja aina kun sinusta tuntuu, että olet sen löytänyt, huomaat, että se ei sittenkään tehnyt sinua oikeasti onnelliseksi. 

 

Pysähdy ajattelmaan hetkeksi

Onko sinusta luonnollista ja normaalia, että kaikki Suomessa tuntuvat olevan pohjimmiltaan onnettomia ja tuntuvat kantavan jonkinlaista taakkaa mukanaan? Sinulle on opetettu, että se kuuluu suomalaisuuteen ja on osa suomalaista kulttuuria.

Mieti nyt seuraavia kysymyksiä:

Miksi ihmiset muualla maailmassa ovat itsevarmoja ja tyytyväisiä?

Voisitko itsekin olla itsevarma ja tyytyväinen, jos yhteiskunnan valtaa pitävät eivät olisi tehneet sinusta epävarmaa ja onnetonta?

Ihmiset muualla maailmassa ovat itsevarmoja, sosiaalisia ja tyytyväisiä, koska ihmiset (myös suomalaiset) ovat luonnostaan onnellisia ja sosiaalisia.

Suomessa valtaa pitävät eivät vain halua sinun olevan onnellinen ja sosiaalinen ja siksi he ovat järjestäneet yhteiskunnan sellaiseksi, että olet alakuloinen ja täten helposti kontrolloitavissa.

Sinäkin olit syntyessäsi ja ehkä vielä varhaislapsuudessasi itsevarma ja onnellinen ennekuin suomalainen yhteiskunta ja ymäröivät ihmiset tekivät sinusta pahoinvoivan.

Sinä voit olla itsevarma ja onnellinen, mikäli vapaudut suomalaisen yhteiskunnan tarjoamasta valheesta. Olithan alunperinkin itsevarma ja onnellinen. 

 

Olisitko onnellisempi ulkomailla?

Suomen ulkopuolella  ihmiset ovat luonnostaan itsevarmoja ja tyytyväisiä. Ulkomailla ihmiset ovat lähempänä toisiaan ja ihmissuhteet ovat syvempiä. Ulkomailla, etenkin Kaakkois-Aasiassa, mutta muuallakin maailmassa ihmiset hyväksyvät toisensa sellaisena kuin he ovat. Tämän takia heidän on helppoa olla oma itsensä. Tuloksena hyväksynnästä ja läheisistä ihmissuhteista kukaan ei ole yksinäinen (ei ainakaan totaalisen yksinäinen, kuten Suomessa).

Olisi väärin väittää, että ulkomailla kenelläkään ei olisi ongelmia tai vastoinkäymisiä. Tottakai on. Näin on kaikkialla maailmassa. Mutta ulkomailla ongelmat ja vastoinkäymiset on helpompi kohdata, kun sinun ei tarvitse kohdata niitä yksin.

Aidot ihmissuhteet ja hyväksyntä (mahdollisuus olla oma itsensä) ovat todellinen voimavara ja ratkaisu pahoinvointiin sekä masennukseen. Aitojen ihmissuhteiden ja hyväksynnän ansiosta ihmiset ulkomailla eivät kärsi mielenterveysongelmista tai ajaudu itsemurhaan niin helposti kuin Suomessa. 

 

Ulkomailla sosiaaliset suhteet syntyvät luonnostaan

Kaiken kaikkiaan luonnollinen yhteys ihmisten välillä ulkomailla tekee myös sosiaalisista suhteista syvempiä ja luonnollisempia. Ulkomailla ei varsinaisesti tarvitse ponnistella sosiaalisten suhteiden saavuttamisen eteen, vaan ne syntyvät kuin itsestään.

Luonnollisen yhteyden ansiosta ulkomailla on helpompi tavata ihmisiä, ystävystyä ja myös seurustella vastakkaisen sukupuolen kanssa. Tämä on jotain sellaista, joka ei Suomessa olisi koskaan mahdollista.

Ehkä olet jo matkustanut ulkomaille lomalle ja tiedät tämän olevan totta, varsinkin Kaakkois-Aasiassa. Jos et kuitenkaan ole koskaan käynyt ulkomailla, on sinun matkustettava ulkomaille toteamaan tämän paikkansa pitävyys.

Vasta ulkomaille sellaiseen paikkaan matkustaessa, jossa sinut hyväksytään sellaisena kuin olet, voit huomata sen, mitä siellä sinulla on ja mitä sinulta on koko ajan Suomessa puuttunut.

On hyvä huomioida eräs tärkeä asia: Ulkomailla ihmiset ja yhteiskunta eivät varsinaisesti tee mitään erityistä sen eteen, että ihmiset olisivat onnellisia, luonnollisia ja läheisiä. He eivät tietenkään myöskään tee mitään sen eteen, että ihmiset olisivat eristäytyneitä ja pahoinvoivia. Tämä on se merkittävin ero Suomen ja ulkomaiden välillä. (etenkin Suomen ja Kaakkois-Aasian mutta myös Suomen ja Latinalaisen Amerikan välillä).

Ulkomailla ihmisille sallitaan onnellisuus toisin kuin Suomessa ja se kenellä onni on, sen ei tarvise sitä ulkomailla kätkeä. Tämän takia sinäkin voit löytää onnellisuuden ulkomailta, sillä siellä onnea ei pidetä piilossa, vaan se on kaikille tarjolla.

 

Ota ensimmäiset askeleet kohti onnellisuutta ulkomailla välittömästi

Helpoin tapa löytää onnellisia ja tarpeet tyydyttäviä sosiaalisia suhteita ulkomailta on tietysti matkustaa ulkomaille.

Voit kuitenkin aloittaa oman onnesi etsimisen ja ottaa ensimmäiset askeleet kohti onnellisempaa elämää ulkomailla jo vaikka heti tutustumalla ystävyyttä ja parisuhdetta etsiviin ulkomaalaisiin naisiin kansainvälisissä deittiyhteisöissä.

Valitse itsellesi parhaiten soveltuva deittiyhteisö klikkaamalla alla olevia linkkejä.

 

 

 

Markkinoiden parhaat lainat ja kulutusluotot

Parhaatlainat.fi

 

 

 

OLE MUKANA MIESASIA