Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Totuus rahasta

Lisätty 18.01.2017

Mistä raha tulee ja miten rahaa tehdään

Miksi rikkaat rikastuvat ja köyhät pysyvät köyhinä? Vastaus tähän löytyy tutustumalla siihen, mistä raha oikein tulee ja miten sitä tehdään. Tutustumalla rahan syntymiseen ja tekemiseen voi myös oppia keräämään itselleen suuremman osan liikkeellä olevasta rahasta ja saavuttaa mielentilan, jossa ymmärtää, ettei rahasta tarvitse sittenkään stressata niin paljoa. Tässä kirjoituksessa paljastetaan sellaisia totuuksia rahasta ja rahan tekemisestä, joita maailman varakas eliitti ei haluaisi tavallisten ihmisten tietävän.

 

Alla olevalla videolla hakkeriryhmä Anonymous kertoo, mistä raha oikein tulee ja miten sitä tehdään

Videolla kerrotaan totuus rahasta ja siitä, miten rahan avulla tavalliset ihmiset voidaan orjuuttaa rikkaan eliitin palvelukseen.

Video on puhuttu englanniksi ja siinä puhutaan dollareista. Videolla kerrotut asiat pätevät kuitenkin myös euroon. Video on suomennettu alla olevaan tekstiin, jotta kaikki voivat sen ymmärtää. 

Video on toistettavissa kokonaisuudessaan tältä sivustolta tai YouTubesta. Voit myös lukea pelkästään alla olevan tekstin tai kokeilla toistaa videon ja lukea yhtäaikaisesti alta löytyvän suomenkielisen tekstin.

Tämän jälkeen tulet ymmärtämään paremmin rahan olemuksen.

Tässä vaiheessa historiaa käytännössä katsoen kaikki ihmiset ovat orjuutettuja, tiesivätpä he siitä tai eivät. Tämä (orjuus) ei ole yksinkertainen tai primitiivinen orjuuden muoto, kuten entisinä aikoina. Tämä (orjuus) ei tarvitse ruoskia ja kahleita pitääkseen sorretut paikoillaan.

Työkaluina ovat paljon kehittyneemmät metodit, joita suurin osa orjuutetuista ei tunnista ja ovat siten tietämättömiä tilanteestaan. Moni (orjuutetuista) väittää kiivaasti olevansa vapaita. Tämä on itse asiassa todiste näiden näkymättömien kahleiden tehokkuudesta.

Olet varmastikin kuullut sanonnan: "raha saa maailman pyörimään". Sanonnassa on totuus. Raha on yksi tärkeimmistä motiiveista työnteolle ja modernille yhteiskunnalle. Jos haluat ruokaa, suojaa ja vaatteita, on sinulla oltava rahaa. Ja, jos et ole osa pientä vähemmistöä, jolla on enemmän rahaa, kuin he ehtivät käyttämään elinaikanaan, on sinun tehtävä töitä tai varastamalla hankittava rahaa.

Tästä syystä nouset aamuisin mennäksesi töihin, vaikka vihaat työtäsi ja tästä syystä työttömyyden pelko on monille pelottavampi vaihtoehto, kuin tieto siitä, että tulee suorittamaan 50 vuoden ajan merkityksettömiä tehtäviä loisteputkella valaistussa kuutiossa.

Pitää paikkansa, että länsimaissa jotkut ovat riittävän onnekkaita välttyäkseen elämästä jatkuvassa pelossa siitä, että heidän perustarpeensa eivät tulisi täytetyiksi. Ainakin toistaiseksi.

Silti he pysyvät oravanpyörässä. Miksi?

Koska raha on merkki menestykestä ja menestys sekä statussymbolit ovat merkkejä sosiaalisesta hyväksynnästä. Mutta myös he, jotka eivät ole harhauttaneet itseään sillä, kuinka paljon he tienaavat, tunnistavat köyhyyden mukanaan tuoman sosiaalisen stigman.

Näiden motivaattoreiden yhdistelmä; tarve ruoalle, suojalle ja vaatteille sekä sosiaaliselle hyväksynnälle on mahtava voima. Tämä (voima) saa ihmiset suorittamaan aktiviteetteja jopa siinä määrin, että he ovat valmiita vahingoittamaan itseään ja muita tässä prosessissa.

Rahan kierre johtaa sosiaalisen ja psykologisen voiman kierteeseen. Ja ne, jotka kontrolloivat rahan syntyä, kontrolloivat tätä voimaa ja sen lähdettä.

Kuka sitten kontrolloi rahan syntyä? USA:n dollarin tapauksessa, se ei ole valtio. Tämän ei pitäisi olla mullistava paljastus. Fakta siitä, että Federal Reserve (tunnetaan myös nimellä FED) on maailman suurimpien kartellissa olevien pankkien omistama yksityinen laitos on jo tullut yleiseen tietoon. Jopa valtamedia ei enää kiistä tätä faktaa.

Kuitenkin koko järjestelmän syvin olemus selkiytyy sinulle vasta, kun ymmärrät miten koko pankkijärjestelmä oikeasti toimii. Ja valitettavasti tätä tietoa ei opeteta kouluissa. Kun tämä (pankkijärjestelmän toiminta) on selitetty sinulle, tulet ymmärtämään miksi.

Jokainen kierrossa oleva dollari on alunperin lainattu pankista. Prosessi alkaa Federal Reservestä (FED), joka lainaa rahaa USA:n valtiolle ja muille valtiollisille yksiköille. Olet ehkä kuullut tästä aikaisemminkin Federal Reserven lainojen koron nostojen ja laskujen yhteydessä, joita tehdään taloudellisen tilanteen mukaan.

Mutta mistä valtamediassa ei koskaan puhuta, on se, että FED ei oikesti lainaa rahaa, jota heillä on. Nämä dollarit ovat oikeasti vain tietokoneella luotua rahaa.

Saatat ajatella, että tämä raha perustuisi johonkin olemassa olevaan, kuten vaikkapa kultaan. Mutta olet väärässä. Sillä Federal Reserve ei ole omistanut yhtään kultaa 1930-luvun jälkeen.

Kun Federal Reserve lainaa rahaa USA:n valtiolle, USA:n valtio antaa Federal Resevelle velkakirjoja vastineeksi. Nämä velkakirjat ovat yksinkertaisesti lupauksia maksaa lainatut rahat takaisin korkojen kera veroja keräämällä.

Yksinkertaisesti sanottuna: Valtio ottaa siis lainaa pankista, joka luo rahaa tyhjästä ja olettaa veronmaksajan takaavan tämän lainan takaisinmaksun. Tämän järjestelmän absurdius selkiytyy entisestään, kun sinulle kerrotaan, että 1930-luvulle asti USA:n valtio pystyi luomaan itse rahansa eikä tarvinnut pankkia välikädeksi.

Federal Reserven luoma uusi raha siirtyy kiertoon pankkien kautta, lisääntyy pankeissa ja päätyy pankkeihin. Lopulta pankeilla ovat käsissään kaikki kortit. Mutta ei välttämättä niistä syistä, joita sinä ajattelisit.

Vastoin yleistä kuvitelmaa, suurin osa liikkeellä olevasta rahasta ei olekaan Federal Reserven luomaa. Se on itseasiassa tavallisten pankkien luomaa. Tavallisten pankkien, joita yksityiset ihmiset ja yritykset käyttävät säästämiseen ja rahan lainaamiseen.

Miten tämä on mahdollista? Kuten Federal Reserve, myös tavalliset pankit voivat lainata rahaa, jota heillä ei oikeasti ole. On olemassa tietysti rajoituksia. Pankeille on sallittua lainata 10 kertaa se summa, joka heillä oikeasti on.

Eli jos esimerkiski Wells Fargolla on tuhat dollaria, voivat he lainata sinulle kymmenen tuhatta dollaria. Ja he tietysti odottavat sinun maksavan heille takaisin tuon kymmenen tuhatta dollaria korkoineen. Tätä kutsutaan vähimmäisvarantojärjestelmäksi. 75% kaikesta kierrossa olevasta rahasta on syntynyt tällä tavoin.

Tämä saattaa jo kuulostaa pahalta, mutta se on vain jäävuoren huippu. Pankit järjestävät lainojen takaisinmaksun siten, että asiakas maksaa usean vuoden ajan käytännössä katsoen vain korkoja. Menee pitkään, ennen kuin itse lainapääoma lyhenee.

Tällaisella järjestelmällä moni asunnon ostaja maksaa korkoina enemmän, kuin asunnon arvo on.

Siitä pääsemmekin kysymykseen; jos kaikki raha on luotu lainojen kautta, niin mistä saadaan rahaa korkojen maksuun?

Kuvitellaan, että järjestelmä nollataan ja sitten lainataan 1000 dollaria 7% korolla. Meillä on nyt 1000 dollaria, mutta olemme velkaa järjestelmään 1000 dollaria ja korot. Rahaa koron maksuun ei ole olemassa. Se on rahaa, jota ei koskaan ollut eikä tule olemaan. Tämä pitäisi paikkansa, jos myönnettäisiin vain yksi laina yhdelle henkilölle.

Mutta kun tämä suoritetaan maailmanlaajuisessa mittakaavassa, todellisuus on aivan muuta. Todellisuus on kuin tuolileikki, jossa musiikin loppuessa ilman tuolia jäänyt kohtaa konkurssin ja taloudellisen vararikon. Korko pitää huolen siitä, että kierrossa on aina enemmän velkaa, kuin rahaa, koska jokainen dollari on sidottu velkaan.

Näin syntyy näkymätön voima, joka vetää nämä dollarit takaisin pankeille, kuin painovoima, joka vetää esineitä puoleensa. Pankille työskentelevä virkailija liikkuttaa rahaa työkseen. Jokainen tunti, jonka sinä työskentelet ja maksat veroja, on myös työskentelyä pankille. Työskentelet pankille maksaaksesi lainan takaisin ja estääksesi valtiota vangitsemasta sinua maksamattomien verojen takia.

Tuloveroilla valtion keräämät varat juuri ja juuri kattavat valtion lainojen korot. Ja lopulta kaikki rahat päätyvät pankkiin. Kun ymmärrät, että pankkien lainaama raha ei ole oikeasti olemassa olevaa rahaa, vaan laillista fiktiota, sinulle selviää, että työskentelet pankeille ilmaiseksi.

Tämä on ovelasti naamioitu orjuuden muoto. Jos onnistut selviytymään kuukausittaisista maksuistasi, olet hyvä orja ja sinun sallitaan pitää materiaalinen hyvä, joka tulee tämän mukana.

Mutta jos jostain syystä epäonnistut kuukausittaisissa maksuissasi, niin pankki tai ulosottomies vie kotisi, autosi ja kaiken muun millä on arvoa. Jos jostain syystä taloudellisesti etuoikeutetut pankit joutuvat pulaan, niin sinä veronmaksajana olet pakotettu maksamaan pankkien laskut. Tapahtuipa mitä tahansa, pankit voittavat. Sopupeli on liian lievä ilmaus kuvaamaan tilannetta.

Saatat kuvitella, että jos elät Yhdysvaltojen ulkopuolella etkä käytä dollareita, tämä ei koske sinua. Olet väärässä. Dollari on maailman reservivaluutta ja ainoa valuutta, jolla öljyä myydään maailman markkinoilla.

Joskus kuulee puhuttavan petro-dollarista. Tällä tarkoitetaan tilannetta, jossa ei ole väliä, missä asut tai onko asuinmaasi öljyn viejä vai öljyn tuoja.

Tämä koskee sinua, jos maasi on öljyn tuoja. Sillä, jotta maasi pysyy käynnissä on maahan tuotava öljyä. Tätä varten on saatava dollareita tuottamalla hyödykkeitä tai palveluita Yhdysvaltoihin tai jollekin muulle, jolla on dollareita. Olet siis pankkiireiden orja.

Toisaalta, jos maasi on öljyn viejä, viedään öljyä Yhdysvaltoihin ja vastineeksi saadaan velkapohjaista rahaa. Vaihdatte siis jotain oikeasti olemassa olevaa pelkkiin numeroihin ruudulla. Jos jostain syystä maasi johtajat väsyvät tähän järjestelmään ja yrittävät irtaantua dollarista, löydätte hyvin pian ovenne takaa Yhdysvaltain armeijan tuomassa demokratiaa teille.

Irak oppi tämän vaikeimman kautta, kun he yrittivät vaihtaa dollarit euroiksi vuonna 2000 ja Libya, kun he yrittivät kehittää kultaan perustuvaa valuuttaa Afrikkaan.

Velkapohjainen raha on yhteiskuntaan vaikuttamisen taidonnäyte ja valtaa pitävän eliitin päällimmäinen työkalu. Viimekädessä koko juttu on todellisuudessa kuitenkin vain rakenteellinen uskomus. Kahleemme ovat mielen kahleita ja polku vapauteen alkaa myös mielestämme.

Jos haluamme paremman tulevaisuuden lapsille ja lapsen lapsillemme, meidän on työskenneltävä nyt saavuttaaksemme kriittisen pisteen massojen heräämiselle.

 

Haluatko tietää, miten voit tienata rahaa ja saavuttaa taloudellisen riippumattomuuden?

Siirry tästä linkistä lukemaan miten tienata rahaa elämiseen ulkomailla.

 

 

Markkinoiden parhaat lainat ja kulutusluotot

Parhaatlainat.fi

 

 

 

OLE MUKANA MIESASIA