Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Voisitko tulla onnellisemmaksi ulkomailla

Lisätty 31.08.2015

Tämän kirjoituksen avulla selvität, voisitko olla onnellisempi ulkomailla

Tämä kirjoitus on kokoelma kysymyksiä ja väitteitä. Tässä kirjoituksessa esitettyjen kysymysten ja väitteiden avulla pystyt selvittämään, voisitko olla onnellisempi ulkomailla. Lue tämä kirjoitus ajatuksella läpi ja kysy itseltäsi tässä kirjoituksessa esitetyt kysymykset. Vastaa mielessäsi näihin kysymyksiin ja ota ensimmäiset askeleet kohti onnellisempaa elämää. Jos vastaat suurimpaan osaan kysymyksistä 'kyllä' ja suurin osa väitteistä pitää kohdallasi paikkansa, voit todennäköisesti pahoin Suomessa ja saattaisit olla onnellisempi ulkomailla.

 

Selvittääksesi olisitko onnellisempi ulkomailla, esitä seuraavat kysymykset itsellesi 

 

 • Tunnetko olosi pirstoutuneeksi ja välillä ulkopuoliseksi? Saako ulkopuolisuuden tunne sinut epävarmaksi siten, ettet pysty ilmaisemaan itseäsi kuten haluaisit?

 

 • Tunnetko, ettet saa tyydytettyä romattisia ja sosiaalisia tarpeitasi sen takia, että sinun mielestäsi et saa yhteyttä muihin suomalaisiin?

 

 • Haluasitko että elämälläsi olisi jokin muukin tarkoitus, kuin työnteko ja kuluttaminen? Oletko sitä mieltä, että ostaminen ja kuluttaminen eivät tee sinua onnelliseksi?

 

 • Oletko suurimman osan ajasta yksinäinen, käyt harvoin tai et ollenkaan treffeillä ja olet tullut hylätyksi rakkaudessa? Ihmettelet itsekin, miksi tulet aina hylätyksi vaikka olet valmis antamaan kaikkesi ja vaikka olet mukava sekä kaikinpuolin kunnollinen mies.

 

 • Sinun mielestäsi suomalaiset naiset vähättelevät suomalaisia miehiä ja naureskelevat näille etkä tämän takia oikeastaan enää mielelläsi lähesty naisia.

 

 • Haluatko parantaa elämän laatuasi etkä halua uhriutua?

 

 • Oletko valmis suuriinkin elämän muutoksiin parantaaksesi elämän laatuasi? Voisitko olla ulkomaalaisen naisen kanssa ja lähestyä ulkomaalaista naista, jos olisit varma, että tämä haluasi sinun lähestyvän häntä ja tietäisit, että hän haluaisi olla sinun kanssasi?

 

 • Haluaisit molemminpuolista ystävyyttä ja kumppanuutta naisen kanssa mutta sinusta tuntuu, että suomalaiset naiset ajattelevat vain itseään.

 

 • Ennen sinulle oli tärkeää, mitä muut ajattelivat. Mutta tällä hetkellä et oikeastaan jaksa enää välittää, mitä muut ajattelevat. Olisitko valmis tekemään valintoja, jotka muut saattaisivat kyseenalaistaa, jos kuitenkin itse tietäisit tekeväsi oikean ratkaisun?

 

 • Tuntuuko sinusta, että suomalainen yhteiskunta arvostaa naisia enemmän kuin miehiä? Haluaisit tasa-arvoisen yhteiskunnan, jossa miehiäkin arvostettaisiin.

 

 • Inhoatko teeskentelyä ja pinnallisuutta? Etenkin suomalaisten suurten kaupunkien pinnallinen kulttuuri ärsyttää sinua mutta toisaalta et myöskään pidä pienten paikkakuntien kuppikuntaisuudesta ja siitä, että kaikki tuntevat toisensa.

 

 • Haluaisitko nauttia elämästä jatkuvan suorittamisen sijaan?

 

 • Et ole koskaan tysistynyt lomalla tai tuntenut syyllisyyttä töistä poissa olemisesta ja sinua ei haittaa olla jopa päiviä varsinaisesti tekemättä mitään.

 

 • Materiaalinen hyvä ei ole sinulle niin tärkeää, mitä se on muille. Et kuitenkaan tuomitse jyrkästi niitä, jotka haluavat elää materiassa. Olet oikeastaan suvaitsevaisempi, mitä perinteisesti suvaitsevaistona pidetyt ihmiset, sillä sinua ei haittaa vaikka joku haluaisikin elää erilailla kuin sinä, kunhan se ei vain rajoita sinun elämääsi tai vaaranna muiden elämää. 

 

 • Olet aina tuntenut itsesi vähän ulkopuoliseksi, mutta olet vain yrittänyt sopeutua ja esittää olevasi kuten muut. Yrityksistäsi huolimatta et kuitenkaan koskaan tunne olevasi niin kuin muut. 

 

 • Vaikka et olekaan materialisti et myöskään ole hippi tai anarkisti, vaan olet jotain siltä väliltä. Yleisestikään asiat eivät ole sinulle tällä tavalla mustavalkoisia, vaan koet enemmänkin olevasi huomaamatonta harmaata massaa.

 

 • Sinusta tuntuu, että voisit olla onnellisempi ulkomailla ja oletkin lomamatkojen aikana leikitellyt ajatuksella ulkomaille muutosta.

 

 • Sinusta tuntuu, että suomalaisen yhteiskunnan arvoissa on jotain vikaa etkä saa ääntäsi kuuluville. Vältät kuitenkin ajatuksistasi muille kertomista, ettei sinua pidettäisi outona.

 

 • Olet kunnollinen, kaikinpuolin mukava ja tavallinen suomalainen mies, mutta et vain jostain syystä saa arvostusta etkä ymmärrä mikä sinussa voi olla vikana. Kuitenkin sisimmässäsi tiedät, että ongelma ei ole sinussa.

 

 • Onko sinulla usein vähän keskusteltavaa muiden kanssa? Et ole oikeastaan enää viime aikoina yrittänytkään keskustella naisten kanssa. Suomalaiset naiset eivät niin sanotusti jalat maassa, kuten sinä. Keskustelut muutenkin ylipäänsä tuntuvat sinusta pinnallisilta ja aiheet ovat usein tylsiä ja liittyvät materialismiin.

 

 • Tuntuuko sinusta, että sinut on suljettu pois rakkauselämästä? Saavatko ns. pahat pojat tai "jännä miehet" aina naiset? Mielestäsi kuitenkin ansaitsisit rakkautta naisilta, koska kohtelisit kumppaniasi hvyin ja kunnioittaisit häntä. Haluasit, että myös sinua kunnioitettaisiin vastavuoroisesti.

 

 • Suomalaiset naiset tuntuvat sinusta pilalle hemmotelluilta eivätkä he ymmärrä elämän tosiasioita.

 

 • Ajattelevatko suomalaiset naiset lähtökohtaisesti suomalaisen miehen olevan outo ja potentiaalisesti väkivaltainen? Et kuitenkaan tekisi pahaa kenellekään, ellei sinun pitäisi puolustaa itseäsi ja olet muutenkin kaikin puolin asiallinen ja naisia kunnioittava mies.

 

 • Sallitaanko menestyminen Suomessa vain niille, jotka kuuluvat hyvä-veli-verkostoon? Epäilet, että valtaapitävät sekä päättäjät kontrolloivat elämäämme ja estävät tavallisia ihmisiä menestymästä. Epäilet myös, että valtaapitävät ja päättäjät suojelevat toisiaan sekä antavat etuja toisilleen.

 

 • Tuntuuko sinusta, että yhteiskunnan moraali on rapautumassa ja elämme kestämättömällä tiellä?

 

 • Ollessasi lomamatkalla, huomasit sopeutuvasi paikalliseen elmäntyyliin ja tunsit jopa olevasi onnellinen. Ihmettelit myös, miten ihmiset siellä olivat onnellisia ja miten liikenteessä näkyi niin paljon uusia autoja, vaikka sinulle on aina kerrottu heidän olevan köyhiä ja onnettomia.

 

Jos vastasit suurimpaan osaan kysymyksistä 'kyllä' ja väitteet pitävät kohdallasi paikkansa, olisit todennäköisesti onnellisempi ulkomailla.
 
 
Ota ensimmäiset askeleet kohti onnellisempaa elämää ulkomailla ja aloita tutustuminen ulkomaalaisiin naisiin, jotka arvostavat suomalaista miestä.
 
 
Voit myös tutustua täältä asiohin, joita on hyvä huomioida ulkomaille muutettaessa.
 

 

 

Markkinoiden parhaat lainat ja kulutusluotot

Parhaatlainat.fi

 

 

 

OLE MUKANA MIESASIA