Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yksinäisten miesten armeija

Lisätty 10.08.2016

Suomalainen mies on yhteiskunnan ja feministien lannistama

Suomessa on tuhansia yksinäisiä yhteiskunnan lannistamia miehiä, jotka eivät saa tilaisuutta näyttää todellista potentiaaliaan. Yhä useammalta suomalaiselta mieheltä puuttuu rooli elämässä ja paikka yhteiskunnassa. Näiden miesten aika kuluu internetissä, älypuhelimella sekä television ja videoiden suoratoistopalveluiden parissa. Useat myös ajautuvat päihdekierteeseen. Valitettavasti yhä useamman miehen työt on saneerattu pois tai myyty halvalla ulkomaille. Tilannetta pahentaa entisestään se, että yhä useammat suomalaiset naiset ovat alkaneet halveksimaan suomalaisia miehiä ja samaan aikaan Suomeen saapuu ulkomailta, lähinnä Lähi-Idästä ja Afrikasta miehiä, joita yhteiskunta ja naiset paapovat. Absurdia on, että näiden maahan saapuvien ulkomaalaisten miesten vielä väitetään olevan suomalaisia miehiä kyvykkäämpiä, vaikka tilanne on juuri päinvastoin.

 

Unohdettu suomalainen mies

Suomessa on tuhansia yksinäisiä yhteiskunnan lannistamia miehiä, jotka eivät saa tilaisuutta näyttää todellista potentiaaliaan. Samaan aikaan naisten tietä työelämässä ja opinnoissa helpotetaan mm. sukupuolikiintiöin. Tyttöjä myös yleisesti suositaan kouluissa ja opinnoissa.

Miesten tuskaa lisää myös naisten ylimieliset asenteet ja epärealistiset odotukset, jotka naiset ovat omaksuneet populaariviihteestä. Populaariviihde esittää naiset yliseksuaalisina olentoina, jotka ansaitsevat tulla jatkuvasti  miesten viihdyttämiksi ja tyydyttämiksi.

Vinoutuneiden asenteiden ja epärealististen odotusten takia naiset kelpuuttavat kumppanikseen vain miehet, joilla on allaan kallis luksusauto, omistuksessa öky-talo ja päälle vielä atleettinen vartalo. Kuitenkin naiset itse vaativat jatkuvasti, että miesten tulisi hyväksyä naiset sellaisina kuin he ovat ja että ulkoisilla avuilla ei pitäisi olla väliä. Mutta miksi naiset eivät suo miehille oikeutta tulla hyväksytyksi sellaisina kuin he ovat?

Yleisestihän on tiedossa niin sanottu 80/20 sääntö, joka tarkoittaa että 20% miehistä saa 80% naisista. Tämä 80/20 sääntö tarkoittaa myös sitä, että 80%:lla miehistä on vaihtoehtona joko jäädä kokonaan ilman naista tai tyytyä huonomman luokan naisiin.

Suomalaisen miehen on ylipäänsä hyvin vaikea saada hyväksyntää naisten lähestymisyrityksilleen. Tämä johtuu siitä, että naiset pitävät suomalaista miestä tuppisuuna junttina ja miehen oletetaan ja edellytetään myös käyttäytyvän tällä tavoin. Jos suomalainen mies yrittää olla sosiaalinen ja keskustella naisten kanssa, pitävät naiset häntä outona ja torjuvat hänen lähestymisyritykset. Suomalaisten naisten ja yhteiskunnan mielestä suomalaisen miehen tulisi olla nöyrä ja hiljainen, ellei hänellä sitten satu olemaan varallisuutta, luksusautoa ja atleettista vartaloa.

 

Suomalainen mies on erittäin haluttu ulkomaalaisten naisten keskuudessa

Kaikki kansainvälistä deittailua kokeilleet miehet tietävät, että suomalainen mies on erittäin haluttu ulkomaalaisten naisten keskuudessa. Suomalaisten miesten suuri arvostus johtuu ensinnäkin siitä tosiasiasta, että jopa toisen asteen koulutuksen omaava suomalainen mies usein omaa korkeamman sivistystason ja elämänhallinnan valmiudet kuin monet kolmansien maiden korkeakoulutuksen saaneet ihmiset. Kun suomalaiset naiset tunnetusti pitävät ns. pahoista pojista, pitävät ulkomaalaiset naiset ja etenkin kolmansien maiden naiset taas sivistyneistä ja omaan elämänhallintaan kykenevistä miehistä.

Suomalaiset miehet ovat myös tunnettuja rehellisyydestään ja luotettavuudestaan, jotka ovat harvinaisia hyveitä muualla maailmassa, mutta sellaisia hyveitä, joita naiset kansallisuuteen katsomatta arvostavat.

Ei siis ihme, että niin moni ulkomaalainen nainen rakastuu suomalaiseen mieheen, sillä juuri suomalaiselta mieheltä löytyvistä ominaisuuksista on pulaa muualla maailmassa.

Toinen seikka miksi suomalainen mies on haluttu kumppani, perustuu demografisiin faktoihin. Mm. Aasiassa (Kiina pois lukien), Etelä-Amerikassa, Afrikassa ja Venäjällä nuorten sinkkunaisten lukumäärä on suurempi kuin nuorten sinkkumiesten. Tämä asettaa naiset näissä paikoissa kilpailutilanteeseen (toisin kuin Suomessa, jossa miehiä on enemmän kuin naisia ja maahanmuuttajat ovat myös enimmäkseen miehiä).

Kaikki esimerkiksi Moskovassa, Bangkokissa tai Rio de Janeirossa käyneet tietävät, että näissä paikoissa kadulla on silmin havaittavissa enemmän nuoria naisia kuin nuoria miehiä. Mene vaikka itse katsomaan!

Näissä paikoissa ja muuallakin ulkomailla naiset myös pitävät itsestään huolta ja yrittävät näyttää mahdollisimman hyvältä. Näissä paikoissa naiset myös käyttäytyvät miehiä kohtaan hyvin eivätkä suhtaudu ylimielisesti miehiin, sillä naisten keskinäinen kilpailuasetelma luo naisille paineita pitää itsestään huolta ja miellyttää miehiä. Näissä paikoissa miehet valitsevat itselleen miellyttävimmän naisen ja naisten keskuudessa hyvistä miehistä on pulaa.

Näihin paikkoihin matkustamalla myös sinä pääset tuntemaan, mitä on olla haluttu. Näissä paikoissa naiset lähestyvät miehiä ja flirttailevat miehille. Sinun ei välttämättä tarvitse olla aloitteellinen, vaan naiset lähestyvät sinua. Sinun ei tarvitse oikeastaan nähdä minkäänlaista vaivaa saadaksesi naisia, sillä naiset näkevät vaivaa saadakseen sinut.

 

Sinä päätät elämästäsi. Aloita kansainvälinen deittailu.

Valinta on sinun. Haluatko tyytyä alemman tason naisiin? Haluatko kilpailla muiden miesten kanssa suhteellisen pienestä määrästä naisia, jotka ovat ylimielisiä ja vähättelevät sinua? Vai haluatko, että naiset kilpailevat sinusta ja kohtelevat sinua hyvin?

Jätä yksinäisten miesten armeija ja matkusta paikkaan, jossa naiset arvostavat sinua ja kilpailevat hyvistä miehistä. 

Aloita suomalaista miestä arvostaviin ulkomaalaisiin naisiin tutustuminen liittymällä alla oleviin deittiyhteisöihin.

 

 

Markkinoiden parhaat lainat ja kulutusluotot

Parhaatlainat.fi

 

 

 

OLE MUKANA MIESASIA